ESKÜVŐI DJ

Kedves “Ifjú Pár”!

Hosszú évek óta foglalkozom zenéléssel, legyen szó bármilyen eseményről. Zenei repertoárom egészen a 80-as évek retro zenéitől a mai slágerekig kiterjed, de természetesen egyedi igényeknek is eleget tudok tenni, azaz minden megbeszélés kérdése csak. Egy esküvő, egy lakodalom a Ti életetek legszebb napja, amit szeretnétek emlékezetessé tenni nemcsak Magatoknak, hanem a Veletek együtt ünnepelőknek. Ebben nagy szerepe van egy Dj-nek, a zenének, amit csakis maximális odafigyeléssel, odaadással lehet megvalósítani egy lakodalomban, közben végig a násznépet figyelve, hogy még véletlen sem “üljön” le a buli. Mivel minden esküvő más és más, ezért minden alkalommal a nagy napotok előtt egyeztetésre van szükség, hogy milyen zenét szeretnétek, (akár listát is hozhattok), vagy éppen mi az, amit abszolút nem akartok hallani eme szép napotokon.

Minőségi hangtechnikával, LED-es fényekkel rendelkezem, illetve kérésre LED-es háttérvilágítást is tudok vinni, ami igazán széppé, meghitté tudja tenni ezt a szép napot.

Ha úgy alakulna, hogy más helyszínen szeretnétek megtartani az esküvői ceremóniát, abban is szívesen állok rendelkezésetekre. Itt előzetes megbeszélés alapján természetesen az általatok kiválasztott zenék szólnak abban a pillanatban, amikor azt Ti szeretnétek.

Ezekben, és minden más kérdésben bátran segítségetekre lennék, ha e pár sor elnyerné tetszéseteket.

Hogy mit is ajánlok Nektek:

 • esküvői Dj szolgáltatás
 • esküvői Dj szolgáltatás 2 Dj-vel és/vagy videó diszkóval, és/vagy karaoke-val egyben
 • minőségi hangtechnika a bulihoz
 • LED-es fénytechnika a még jobb buli megszínesítéséhez
 • LED-es háttérvilágítás (faldekoráció), a meghitt eseményhez
 • Esküvő ceremónia hangosítása (akár külső helyszínen is)

Kicsit részletesebben leírva:

 • Esküvői Dj szolgáltatás

Közel 14000 zenével érkezem a helyszínre mindenféle stílus van nálam, de az előzőekben leírva az általatok esetleges leadott listával készülve is a nagy napotokra. Végig a násznépet figyelem, hogy mi az, amire igazán megmozdulnak, és persze a kívánságokat is lejátszom az adott időben.

 • Esküvői Dj szolgáltatás 2 Dj-vel és/vagy videó diszkóval, és/vagy karaoke-val egyben

Úgymond kuriózumként ha szeretnétek, akkor ketten vezényelnénk le a lakodalmatokat, illetve plusz szolgáltatásként még video discot is kérhettek, vagy akár karaoke-val is tudnánk színesíteni a napotokat. Természetesen ezeknek a szolgáltatásoknak a technikai feltételeit is teljes mértékben mi biztosítjuk!

 • Minőségi hangtechnika a bulihoz

A létszámtól függően állítom össze, az oda illő teljesítményű technikát, de minimum 2 topláda és hozzájuk 2 db mély ládából szól majd a zene. Nagyobb létszám esetén is rendelkezem hozzá való technikával.

 • LED-es fénytechnika a még jobb buli megszínesítéséhez

Hogy még látványosabb legyen a Ti legfontosabb napotok, ezért kettő db fényállványon, LED-es disco fényekkel színesítem meg a lakodalmatokat.

 • LED-es háttérvilágítás (faldekoráció), a meghitt eseményhez

Az igazán meghitt környezetért, hangulatért plusz szolgáltatásként 8 db nagy teljesítményű LED PAR színező lámpával tudom még színesebbé, szebbé tenni a napotokat egy faldekorációval

 • Esküvő ceremónia hangosítása (akár külső helyszínen is)

Ha nem a buli helyén álmodnátok meg az esküvőtök ceremóniáját, hanem egy másik, akár külső helyszínen, akkor abban is rendelkezésetekre állok, teljesen külön technikával a buli technikájától, amiben benne van 2 db aktív hangfal, egy keverő, és több db mikrofon (akár URH) is. Természetesen itt az általatok előre megbeszélt zenék szólnak a megadott pillanatban, amit ugyancsak én vezénylek le.

Keressetek meg bátran, szívesen állok rendelkezésetekre bármilyen kérdésetek is van.

Vélemények:

“DJ Bobby és kollégája gondoskodtak az esküvőnkön a hang- és fénytechnikáról, no és persze a reggelig tartó jó hangulatról. Lelkiismeretes, és a végtelenségig rugalmas, segítőkész munkájuknak is köszönhetjük, hogy valóban fergetegesre sikerült a lagzi, ahol gyakorlatilag közel minden létező zenei stílus képviseltette magát. Köszönjük még egyszer 😉

Emese


Idèn augusztusban hàzasodtunk pàrommal. Amikor eldöntöttük, hogy Magyarorszàgon tartjuk a lagzit, nem volt kèrdès, rögtön ráìrtam Jànosra, hogy szabadok-e. Szerencsère azok voltak! 2 èvvel ezelőtt baràtnőm esküvőjèn is ők jàtszottak, ès a buli nagyon nagyon jò volt! Mivel pàrom angol ès a nàsznèp fele is angol volt, ìgy nem a szokàsos magyar lakodalmas zenèt szerettük volna. (Baràtnőmèknèl az volt.) Szòval leültünk egyszer, àtbeszèltük az elkèpzelèseinket, ès el kell, hogy mondjam, hogy Dj Bobby ès Csuka Ferenc, fantasztikus zenèt szolgàltattak! Kètsèg kìvül nagyon èrtenek a zenèkhez! Egy-kèt pèldàval àlltam elő ès ez nekik elegendő volt ahhoz,hogy tudjàk mit szeretnènk. Olyan jól dolgoznak ès èrtik a munkàjukat, hogy èszre sem veszed màr minden fel van àllìtva, behangolva, időben minden kèsz a ceremòniàra ès a bulira! Hatalmas könnyebbsèg, egyetlen kèrdèsre sem emlèkszem tőlük, szimplàn csak minden tökèletesen időzítve ès a megbeszèltek szerint törtènt! Ès egèszen hajnali 5-ig buliztunk! Ugyanakkor nagyon fontos, hogy szemèlyisègben is nagyon szimpatikus, nagyon korrekt ès kedves emberek, ès soha nem vàlasztanèk màsokat! Szìvből remèlem, hogy majd a hàzassàgi èvfordulòinkon is fognak jàtszani!! Mindenki dìcsèrte a munkàjukat, mèg a hozzàèrtő dj csalàdtagjaink ès baràtaink is! Hàlàsan köszönjük János es Ferenc ismèt, nélkületek nem lett volna ilyen jó a parti!!!!

Zsuzsa & Miles


Dj. Bobby-t ajánlás után kerestük meg polgári esküvőnk hangosítását és az utána való retro buli levezénylését bíztuk rá.
Nagyon szimpatikus volt, hogy teljesen egyénre szabott szolgáltatást nyújtott, igényeinket maximálisan kielégítve.
Külön köszönet az este folyamán nyújtott felkonferálásokért is illetve, hogy olyan hangulatot teremtett, amivel még azokat is táncra bírta, akik egyébként nem a parkett ördögei. 🙂

Zsófi & Laci


Nagyon szépen köszönjük hogy ekkora szuper hangulaltot csináltál. Mindenki őrült nagyot bulizott nagyon elégedettek voltunk pont úgy és olyan zenéket játszottál ahogy azt elképzeltük és szerettük! Nagyon örülünk és köszönjük! MI mindenkinek téged fogunk ajánlani!!!

Virág & Márió

Drága Bobby! Köszönjük szépen, hogy a MI különleges napunk általad még különlegesebben telt a legjobb ritmusban. Mindenki maximálisan meg volt elégedve a zenével és a játszott számokkal. Csak jót tudok mondani és kívánok neked sok ilyen remek bulit még. Köszönjük még egyszer!

Viki & Anti

Nagyon szépen köszönünk mindent! A kis gyerekektől a nyugdíjasokig mindenki nagyon jól érezte magát! Mindenkinek tiszta szívből ajánlunk! Vigyázzatok magatokra! Reméljük, hogy még találkozunk!

Dorcsi és Geri