Bemutakozás

Engedjétek meg, hogy pár sorban bemutatkozzam. Babicz János vagyok, 1977. január 3.-án születettem Baján. A zenével komolyabban a 90-es évek közepén kezdtem el foglalkozni, mint kezdő lemezlovas, persze előtte én sem “úsztam” meg a mindenki által ismert suli-bulikat. Akkor még nem nagyon volt CD lemez, így én is a magnós korszakomat éltem. Aztán a technika fejlődésével elkezdtem azon dolgozni, hogy minél jobban ki tudjam szolgálni a Közönségemet, így több helyre is eljutottam és jutok a mai napig is.

Jelenlegi helyek, ahol hallható és látható vagyok:

VOL1 CLUB BAJA (2012- ) alkalmanként

FALUNAPOK, FESZTIVÁLOK, VÁROSNAPOK állandó fellépője vagyok

ESKÜVŐKET / LAKODALMAKAT vállalok komplett felszereléssel

Szolgáltatásomat kiegészítettem hangosítással, hang és fénytechnika bérbe adásával, és rendezvényszervezéssel, vagyis igény esetén a megálmodott rendezvény szervezésében, előkészítésében is segítséget tudok nyújtani, és biztosítani hozzá a technikai feltételeket, legyen szó nyilvános rendezvényről, nemzeti ünnepi műsorról, vagy akár esküvőről.

Dj. Szövetség (területi képviselője is) – Magyar Lemezlovas Egyesület tagja vagyok (érvényes MAHASZ kártyával), és rendelkezem hivatalos DJ. vizsgával is!!!